Actori

actori

Subiectul generos al proiectului i-a convins deja pe trei dintre actorii importanți ai scenei și cinematografiei românești să susțină realizarea acestui film.

foto-actori-546x255

Dorel Vișan
Actor, scriitor, doctor în arte

A jucat în peste 60 de filme artistice, primind peste 20 de premii și distincții. A avut o nominalizare pentru ” Cel mai bun actor” la Festivalul European al Filmului, Berlin l988. De asemenea, a obținut premiul de interpretare masculină (filmul “Senatorul melcilor”) la a 17-a editie a Festivalului Filmului Mediteranian – Monnt Pellie, Franta, octombrie l995.

Florin Zamfirescu
Actor, scriitor, profesor și fost rector al Universității de Artă Teatrală și Cinematografică București

A jucat în peste 30 de filme artistice, la care se adaugă mai multe producții de televiziune. Activitatea prodigioasă de actor și profesor i-a adus și o serie de premii, ultimul fiind în anul 2014 când a câștigat premiul de excelență la Festivalul de film Transilvania.

Mihai Gruia Sandu
Actor, dramaturg și regizor, profesor la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică București

A jucat în peste 40 de filme artistice și producții de televiziune. Este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai neconvenționali maeștri în Commedia dell’arte, prin cursurile și piesele scrise și montate la UNATC. În 2004 a primit Medalia „Meritul pentru Învățământ” de la președintele României.

VIZIONEAZĂ TEASER-UL AICI: